Exclusieve

Romantische badkamers

Hoe ontzorgen wij u nog meer

Concept badkamer Romantisch

Bij romantische badkamers viert liefde de boventoon. de wanden kunnen geproduceerd worden met romantische afbeeldingen. Denk ook aan de verlichting en accessoires die dit plaatje compleet maken.

romantische badkamers kraan
1

Materiaal

De Victoria badkamers kunt u zelf samenstellen uit ons ruime assortiment van hoogwaardige producten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wandpanelen die wij gebruiken. Deze zijn uit verschillende type afwerkingen te kiezen.  Structuur, zijdeglans of hoogglans! 

De badkamermeubels kunt u ook zelf samenstellen. Met de maatwerk badkamermeubels is er voor iedere badkamer een passende oplossing te creëren.  U kunt kiezen uit standaardkleuren, maar ook wenskleuren zijn mogelijk, dit maakt uw badkamer uniek. 

De glaswanden zijn er in 6 of 8 mm dik, met de keuze uit verschillende profielen, zoals chroom, alu-zilver-mat of mat zwart. 

De douchevloeren zijn van Quaryl en in diverse kleuren leverbaar.

romantische badkamers zwarte kraan
2

Functioneel

Door het gebruik van panelen verkleint u de kans op lekkage. Ze zijn gemakkelijk afneembaar en u heeft geen voegen meer. De panelen zijn snel te verwerken. 

De keuze kan gemaakt worden uit standaard designs, maar wij geven u ook de mogelijkheid om er een eigen foto op te laten afdrukken.

Bij de glaswanden kunt u kiezen voor een afwerking met twinseal. Dit zorgt ervoor dat kalk en vuil niet aanhechten op de glaswand.

Wij gaan voor veiligheid! Zo zijn de glaswanden gemaakt van veiligheidsglas en zijn onze douchevloeren antislip.

romantische badkamer functie 1
romantische badkamer functie 2
3

Kwaliteit

Vanaf de jaren zeventig spreken wij positief over de betekenis ‘van goede of hoge kwaliteit’. Bij Victoria badkamers bent u daarvoor aan het juiste adres. De merken die wij voor u hebben uitgekozen zijn van hoge kwaliteit. 

U heeft op de meeste producten 5 tot 10 jaar garantie! De producten die wij in ons assortiment hebben zijn met zorg uitgezocht, zodat wij u, daar waar nodig, goede service kunnen bieden op onze producten.

romantische badkamers kwaliteit en geur
romantische badkamers zwarte douche met bloem
4

Comfort

De badkamer heeft zeker aandacht nodig op het gebied van comfort. In ons assortiment hebben wij daarom ook de Sunshower. Deze geeft veel comfort en voordelen voor uw lichaam. 

Het is goed om ’s morgens te douchen met de UV-functie aan, dit geeft u energie en het zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Zo kunt u de dag fris en energiek beginnen. Zeker in de wintermaanden, dan maken wij zelf te weinig vitamine D aan. 

Op de Sunshower zit naast de UV-functie ook een infraroodfunctie. Door het infrarood dringt de warmte dieper door in uw huid, dan alleen bij een warme douche.  Het zorgt ervoor dat uw spieren sneller herstellen na een zware werkdag of sportactiviteiten. De afvalstoffen uit uw spieren worden door het infrarood sneller afgevoerd. 

U kunt maximaal 10 minuten voor de Sunshower staan.

De douche wc komt ook steeds meer naar voren in de Nederlandse badkamer! Hygiëne staat voorop,  het spoelen met water geeft u een fris gevoel. 

Wij bieden u een breed assortiment douche wc’s aan.

romantische badkamer spiegel met gouden wand

Adviesgesprek bij Victoria badkamers

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 085-4843876, stuur een WhatsApp bericht naar 06-58783633 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

Adviesgesprek aanvragen

Vul het formulier in en we nemen contact met u op

Adviesgesprek - Form 3

In 4 stappen naar uw nieuwe badkamer

1: Aanvraag thuisadvies

U kunt een gratis thuisadvies aanvragen. De adviseur komt
graag naar u toe, waar in Nederland u ook woont. 

Het adviesgesprek kunt u telefonisch of via de website aanvragen.

2: Wensen bespreken en offerte opstellen

De adviseur zal met u al uw wensen bespreken. Bij een thuisadvies worden uw wensen besproken en wordt er gekeken wat bij u mogelijk is. Aan de hand van deze bevindingen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt.

3: Afspraak montage

Zodra de door u bestelde producten bij ons binnen zijn, nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

4: Montage

De monteurs beginnen bij binnenkomst met het afdekken
van de looproute. Ze starten met het demonteren van de te vervangen materialen en voeren dit ook voor u af. Bij oplevering is uw badkamer klaar voor gebruik.

Over Victoria badkamers

Victoria badkamers is een jong en dynamisch bedrijf met de service van een familiebedrijf. Onze vakmensen met jarenlange ervaring ontzorgen wij u volledig. Met onze persoonlijke benadering realiseren met minimaal overlast uw droombadkamer.